L’esport es va traslladar de les pistes i camps als carrers d’Amposta amb els clubs i entitats de la ciutat que van participar d’una nova edició de la diada de l’Esport al carrer, sota el lema ‘L’Esport, on els valors guanyen’.

Hi van participar més de 200 alumnes de les cinc escoles de primària del municipi, així com atletes de les diverses entitats esportives. Hi havia més d’una desena d’esports entre ells futbol, handbol, escacs, bàsquet, hoquei, twirling o la boccia.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.