Aquesta setmana han començat els treballs d’asfaltat de les obres d’ampliació de la carretera de TV-3401 de l’Ampolla a Deltebre.

La carretera està tallada al trànsit fins al 21 de juny quan està previst que finalitzen les obres que permetran ampliar la carretera fins als 6 metres d’ample, permetent delimitar dos carrils de circulació de 3 metres cadascun. També s’ampliaran els diferents passos sobre els canals i desguassos i es renovaran i ampliaran els sistemes de contenció. Les obres finançades per la Diputació de Tarragona suposaran una inversió de 615.000 euros.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.