L’Església Nova de la Ràpita és on l’Escola de l’Agrupació Musical Rapitenca va oferir un concert dins el SIMFONIC. Es tracta d’un festival que convida a gaudir d’actuacions musicals en espais arquitectònics diferents de les nostres ciutats. La iniciativa preten apropar, amb cocnerts simultanis, el desenvolupament dels músics joves. Fins a 100 entitats musicals d’escoles de música de Catalunya i les Balears han participat enguany, amb un total de 5.000 estudiants.

A les Terres de l’Ebre han participat un total de 8 agrupacions: la Banda Jove de Camarles, l’Escola de Música Municipal del Perelló, l’Agrupació Musical de Godall, l’Escola de Música de Joventuts Unides de la Sénia, la Banda Juvenil Verge dels Prats de l’Aldea, l’Escola i Conservatori de la Diputació a Tortosa, l’Escola de l’Agrupació Musical Rapitenca i l’Escola Municipal de Música d’Ulldecona.

A més, a les set de la tarde totes les agrupacions musicals van interpretar la cançó “Fins que arribi l’alba” en honor als padrins de l’esdeveniment d’esta 9ª edició: Els Catarres.

L’associació SIMFONIC va néixer l’any 2010 amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguen els protagonistes.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.