Vint-i-dos dotacions dels Bombers de la Generalitat, 18 terrestres i 4 aèries, treballen des del migdia d’aquest dilluns per estabilitzar un foc que s’ha declarat a la zona de la Collada, al Perelló.

El foc s’ha declarat a les 11.42 del matí i sembla ser que les primeres informacions apunten que es tracta d’un foc gran i amb molt potencial. De moment les flames només afecten vegetació i cap carretera queda afectada. Per ara tampoc s’ha hagut de desallotjar cap nucli de població.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.