Ensurt sense conseqüències aquesta tarda a Amposta, en un incendi que s’ha declarat a l’habitacle del carrer Orient, número 36. Com a consequència del foc han estat desallotjades tres persones per inhalació de fum, però no obstant no ha fet falta traslladar-los a l’hospital.

Al lloc dels fets s’han traslladat tres dotacions dels Bombers de la Generalitat, efectius de la policia local d’Amposta i dotacions dels serveis d’emergències mèdiques. El foc ja està extingit per la ràpida intervenció dels bombers.

Habitatge del Carrer Orient número 36, que s’ha cremat aquesta tarda a Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.