L’Ajuntament d’Horta de Sant Joan, a petició del RACC, ha donat el vistiplau al pas pel terme municipal de la 55è RallyRACC Catalunya – Costa Daurada, prova puntuable per al Campionat del Món de Ral·lis.

La prova tindrà lloc a finals d’octubre de 2019 amb un nou traçat per camins de terra, diferent dels altres anys, què no passarà pel recorregut dels Pesells d’Horta com havia estat habitual. El tram s’anomenarà Horta- Bot i com a novetat els vehicles participants faran un control de pas obligatori per la Plaça Catalunya d’Horta, en les dos passades per tram.

L’Ajuntament vol apropar aquesta prova automobilística al municipi, perquè tingui més ressò i generi més impacte econòmic, ja que en les proves anteriors passava lluny del nucli habitat.

L’Ajuntament vol aprofitar la difusió internacional que té el Campionat del Món de Ral·lis per donar més visibilitat al municipi.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.