Aquest migdia, s’ha produït un foc en una granja de pollastres situada al terme municipal de Tivissa. Quan faltaven pocs minuts per un quart de tres de la tarda, s’ha declarat un incendi en un cobert situat de forma annexa a un hangar que serveix com a granja avícola.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat de Catalunya, que en poca estona han pogut controlar les flames i han pogut evitar que es propaguessin fins a la pròpia granja, de manera que no s’ha hagut de lamentar cap desgràcia que afectés els animals. Vora dos quarts de quatre de la tarda, els Bombers ja han donat el foc per extingit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.