El conductor d’un turisme ha resultat ferit crític en un accident de trànsit en bolcar el vehicle amb el qual circulava per la carretera nacional N-420, en direcció a Tarragona, a Móra la Nova.

L’avís s’ha rebut a les 14.08 hores i al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions dels Bombers de la Generalitat, patrulles dels Mossos d’Esquadra i els Serveis d’Emergències Mèdiques. Els Bombers han hagut de traure al conductor del vehícle fent tasques d’excarceració, en haver quedat atrapat a l’interior. El SEM ha traslladat la víctima a l’Hospital Joan XXIII.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.