El Club Esportiu l’Àngel-APASA ha estat guardonat en els 10ns PREMIS NACIONALS SPECIALS OLYMPICS CATALUNYA amb el Premi al Valor Esportiu col·lectiu per la seva feina a favor de les persones amb discapacitat intel·lectual a través de l’esport.

Els Premis reconeixen esportistes, associacions, clubs, entitats i col·laboradors amb una vessant solidària i inclusiva que donen suport als esportistes amb discapacitat intel·lectual i al moviment Special Olympics.

Altres entitats que han estat premiades son Fundació Lilian Thuram, Manubens Advocats, Força Lleida, Josep Pijoan i els esportistes Maria Mundó i els bessons Marc i Raimon Aldabó que s’entregaran el proper 15 de juny a Barcelona.

El jurat ha estat integrat per Sergi Grimau, president d’Special Olympics Ca-talunya; Chakir El Homrani, conseller de Treball, d’Afers Socials i Famílies, que ha delegat en Francesc Iglesies, secretari d’Afers Socials i Famílies; Gerard Figueras, secretari general de l’Esport i de l’Activitat Física, que ha delegat en Xavier Andreu, director de Comunicació i Relacions Externes de l’organisme; Xavier Aguilar, patró de la Fundació del FC Barcelona; Christi-an García, director d’Esports de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovi-suals; Josep Maria Casanovas, editor del diari Sport; Santi Nolla, director del diari Mundo Deportivo, que ha delegat en Josep Maria Artells, subdirec-tor del mitjà; Rosa Cadenas, presidenta de Dincat–Plena Inclusió Catalu-nya; Carmen Ródenas, directiva de la Fundació Special Olympics España; Marina Gómez, presidenta de la Federació ACELL; Joan Lluís Monteys, se-cretari d’Special Olympics Catalunya; Albert Agustí i Jordi Alavedra, vice-presidents d’Special Olympics Catalunya; Xavier Ferré, directiu de la Fede-ració ACELL i d’Special Olympics Catalunya; Manel Orantes, extennista, que ha excusat la seva assistència; Xavier Ferreón, vicepresident primer i econòmic del Reial Club de Tennis Barcelona-1899; Manel Algeciras, direc-tor tècnic de la Federació ACELL, i Montse Vilà, directora de projectes d’Special Olympics Catalunya.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.