(La imatge que hi ha al final de la notícia, pot ferir la sensibilitat).

Ahir dilluns al matí a Amposta, l’Associació Engrescats de les Terres de l’Ebre va denunciar que un individu havia abandonat una caixa amb tres cadells de gos la nit passada.

La persona havia deixat la capsa amb els animals davant de la protectora, ubicada a tocar de la carretera C-12, a Amposta. Dos dels gossos, però, malauradament han mort atropellats. Per sort, un tercer cadell ha pogut sobreviure i ja està a la casa d’acollida.

Des de l’associació animalista denuncien que la persona «no hagi donat la cara» i no hagi «demanat ajuda com toca», fent les coses «d’amagat». En comptes d’avisar els responsables de la protectora, l’individu ha deixat la capsa a tocar de la carretera, on algun vehicle ha topat contra la capsa accidentalment, matant els animals i deixant una horrible imatge a tocar de la via.

«Aquest matí ens hem trobat un riu de sang i un escampat de cadàvers de cadells davant de la protectora. Menys un, que ha aconseguit creuat la C-12 i refugiar-se a l’altre costat, ha bordat quan ens ha vist», expliquen des de la protectora.

«Per què hem de despertar-nos i començar així el dia? Plorant desesperadament arreplegant els petits cossos del terra desfets i pensant que no hi ha dret… És molt dur», escriu la protectora a les seves xarxes socials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.