La fira BreakBulk Europe 2019 és la fira internacional més important del sector de la càrrega de projectes i peces especials o project cargo, de mercaderia general i mercaderies a granel, que s’ha celebrat del 21 al 23 de maig a Bremen (Alemanya).

Aquest és un certamen on participen ports, terminals, navilieres, consignataris, transitaris, transportistes i empreses d’equipaments i de càrrega.

L’empresa pública Ports de la Generalitat està present aquests dies a la fira alemanya, per donar a conèixer els ports de Palamós (Baix Empordà), Vilanova i la Geltrú (Garraf), Sant Carles de la Ràpita (Montsià) i un dels molls del port industrial d’Alcanar (Montsià), amb l’objectiu de presentar les instal·lacions portuàries, els seus equipaments i els seus serveis de qualitat als principals sectors de càrrega i logística europeus.

Aquesta acció comercial forma part de la línia estratègica de Ports de la Generalitat, amb la finalitat de consolidar els tràfics d’aquests quatre ports catalans, captar nous clients i incrementar la importació i l’exportació de mercaderies en el mercat internacional. L’acció també ha de contribuir a presentar Catalunya com a hub logístic de referència al sud d’Europa.

El responsable Comercial de la Zona Portuària Nord de Ports de la Generalitat, David Ruiz, juntament amb el conseller delegat de l’empresa consignatària Fèlix Ribera e Hijos, Xavier Ribera, i el responsable d’operacions d’aquesta empresa consignatària, Pere Collell, han assistit a la BreakBulk a Bremen. David Ruiz ha mantingut trobades amb responsables de navilieres i empreses europees.

En aquestes reunions s’han mostrat les instal·lacions competitives i preparades dels quatre ports. S’han donat a conèixer els serveis de qualitat que ofereixen per poder carregar i descarregar qualsevol classe de mercaderia general, mercaderies a granel i project cargo. S’han mostrat les grans superfícies d’esplanada per fer les operatives, així com el parc de maquinària especialitzada que compta amb un personal qualificat. De fet, Palamós, Vilanova, Sant Carles de la Ràpita i Alcanar compten amb l’experiència de companyies consignatàries i estibadores amb una llarga trajectòria en el sector que adapten l’operativa i el temps a les necessitats de cada client

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.