Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís per un incendi forestal al terme municipal de Batea, a la Terra Alta, als voltants de les cinc de la tarda. S’han activat un total de sis dotacions terrestres, les quals estan treballant a la zona de la carretera TV-7232, entre els municipis de Batea i Vilalba dels Arcs.

L’incendi s’ha donat per estabilitzat als voltants de les 18.20 hores. Tanmateix, s’ha activat un helicòpter bombarder. Segons dades provisionals d’Agents Rurals, l’incendi ha afectat una hectàrea de vegetació.

El foc s’ha donat per extingit fa prop de mitja hora.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.