Un any més, l’equip de tast de la Guía Peñín visita la Denominació d’Origen Terra Alta per tal d’avaluar les gairebé 200 mostres que els cellers emparats a la DO han presentat amb l’objectiu d’aparèixer a l’edició 2020 de la prestigiosa guia.

El tast arrencarà dilluns 20 de maig cap a les 11:30h i s’allargarà fins a la tarda. El tastador serà Javier Luengo que atendrà als mitjans interessats (prèvia confirmació) a la seu de la DO Terra Alta a Gandesa (Crta. Vilalba, 31) per donar a conèixer les seves primeres impressions.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.