Ensurt a Deltebre, amb un atracament amb arma blanca a un supermercat. Els lladres van entrar dijous 16 de maig sobre les 20.30 hores del vespre a la gran superfície. Es tractava d’un home, de 45 anys de nacionalitat espanyola i de Jesús i una dona també espanyola i de la localitat de l’Aldea.

Segons informa el Diari de Tarragona, el Lidl de Deltebre va ser el lloc on van actuar els individus, situat a la carretera Far de Buda, kilòmetre 9. Els dos presumptes atracadors vàren esperar l’hora propera al tancament per cometre el robatori. Quan quasi no quedava ningú al supermercat i les caixeres ja quasi estaven a punt de fer el recompte de caixes.

Va ser llavors quan, l’home es va situar al darrere d’una de les caixeres i li va clavar una punta de ganivet amençant-la de «dona’m tots els diners». La recaptació que es van endur s’apropava als 4.000 euros.

Però el destí és capritxós, i un mosso fora de servei es trobava fora de la zona comercial, i quan va veure el comportament «sospitós de la parella» va decidir quedar-se amb les característiques del vehicle.

Els Mossos d’Esquadra de Tortosa i de l’Ametlla de Mar, amb el testimoni de l’agent de paisà que va testificar, i també amb la col·laboració dels vigilants municipals de l’Aldea, que han treballat en l’operatiu, s’ha pogut localitzar el vehicle. Finalment, ahir pel matíels van detindre a tots dos recuperant els gairebé 4000 euros substrets.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.