Conduir un Cupra Ateca és una experiència molt gratificant“, comenta Santiago Esteller. “Als que els agrada la conducció esportiva, els puc assegurar que no es sentiran decebuts gens ni mica. Ni en motoritzacions ni acabats” Auto Esteller, amb més de cinquanta anys d’història, i com concessionari Seat a Tortosa, Amposta i Vinaròs, va un pas més enllà i ens porta el nou Cupra Ateca.

Històricament, Cupra (CUP-Racing), era l’acabat més esportiu dels models de Seat i així es va decidir en 1996 per a denominar a aquests models dotats de més cavalls i acabats específicament més esportius. Avui Cupra, la nova marca nascuda al si de Seat, és l’escissió més esportiva que puguem imaginar. La marca va ser presentada en 2018, com una nova i independent, que no només s’adaptarà models de Seat sinó que també llançarà al mercat models exclusius.

El logo de CUPRA, està inspirat en l’actitud de les civilitzacions tribals i reflecteix els valors que la nova marca vol transmetre: passió, precisió, determinació i valentia.

El CUPRA Ateca ofereix una versatilitat mai vista abans. Es tracta d’un model únic en el seu segment, amb 300 CV de potència, tracció integral 4Drive i una nova caixa de canvis DSG de set relacions. És el millor exponent de l’equilibri entre l’esportivitat, el plaer de conduir i la facilitat de maneig en situacions quotidianes” assegura el Dr. Matthias Rabe, vicepresident executiu de R + D de SEAT.

El cas és que el Cupra Ateca desenvolupa 300 cavalls de potència amb 1984 cc, accelera de 0 a 100 km/h. en 5,4 segons i pot desenvolupar una velocitat màxima de 245kmh. El CUPRA Ateca és la unió de dos mons que semblaven enfrontats. No és contradicció, és evolució.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.