Més Deltebre ha debutat en els actes de campanya una setmana després de començar la carrera electoral. Des del Pavelló Pere Luque de Jesús i Maria, l’alcaldable Joan Alginet ha explicat les seues propostes per millorar, no només Deltebre sinó també Jesús i Maria.

Alginet considera que en els últims 4 anys, l’encara actual govern no ha fet res i els carrers de Jesús i Maria estan en un estat deplorable i proposa convertir en el centre neuràlgic la zona de l’escola de l’Assumpció, el pavelló Josep Luque, el camp de futbol i l’edifici històric de la Càmera Agrària.

Este eix vertebrador reflexa el projecte de Més Deltebre dirigit a l’esport, l’educació, la cultura i a les persones.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.
⛓ @MontecinoValls a Twitter, Facebook, Linkedin i Instagram.