Aquests dies s’està celebrant a L’Ampolla la XXIX edició de les Jornades Gastronòmiques de l’Ostra. Els 16 restaurants que participen d’aquestes jornades ofereixen menús amb l’ostra de L’Ampolla com a protagonista. Les propostes gastronòmiques van des de la cuina més tradicional fins a propostes més innovadores per gaudir d’aquest producte a través de nous sabors i sensacions.

Els vins de la DO Terra Alta són els encarregats de maridar aquestes Jornades Gastronòmiques. A cada un dels restaurants participants es poden trobar diferents propostes de Garnatxa Blanca, la varietat emblema de la DO Terra Alta i el maridatge perfecte per acompanyar l’ostra de L’Ampolla.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.