Movem Tortosa vol revitalitzar el centre. Per aquest motiu ha elaborat un pla de millora del centre amb tres propostes: rehabilitar la plaça Alfons XII, de la qual apunten està degradada, millorar el carrer Cervantes, malmès per les arrels dels arbres i urbanitzar la plaça de l’ajuntament. Paral·lelament també vol engegar un pla de dinamització comercial amb la creació d’un ‘Marketplace’, una plataforma digital en que els comerciants puguen vendre els seus productes per internet.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.