Segueix el minut a minut del debat electoral a l’alcaldia de Tortosa amb els caps de llista del partits polítiques que aspiren a governar la ciutat: Meritxell Roigé, candidata de Junts per Tortosa, Xavier Faura, candidat d’Esquerra Republicana – Tortosa Sí, Jordi Jordan, candidat de Movem Tortosa, Enric Roig,  candidat del PSC Tortosa, Xavier Rodríguez, candidat de la CUP Tortosa, i Tonyo Vallès, candidat del PP.

El debat està organitzat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya – Demarcació Terres de l’Ebre i ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa i la col·laboració dels mitjans de comunicació més importants del territori: Canal Terres de l’Ebre, Ràdio Tortosa Cadena Ser, Ràdio Tortosa, Imagina Ràdio, Ebredigital.cat, Setmanari l’Ebre i Diari Ebre.

Podeu participar a través de les xarxes socials amb el hashtag #Tortosa26M.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.