ACN (Sant Jaume d’Enveja) – Una quarantena de voluntaris han participat de l’acció de neteja del riu Migjorn al parc del delta de l’Ebre aquest diumenge.

Foto: ACN

L’acció, que se celebra per sisè cop a Catalunya i s’emmarca dins de la campanya ‘Let’s Clean Up Europe’, s’ha fet a peu i amb canoes i barques per netejar, per primera vegada, aquest paratge des de dins del riu.

Segons el primer recompte, s’han recollit uns 500 quilograms de residus abocats il·legalment, la majoria d’origen plàstic. El tècnic del parc del delta de l’Ebre, Xavi Abril, ha lamentat que hagin hagut de retirat tantes deixalles en un sol tram. “És una bogeria, un reflex de la societat, hem de continuar lluitant“, ha defensat.

Foto: ACN

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.