ACN (Barcelona) – Una comitiva d’una trentena de veïns de Riba-roja d’Ebre, a la Ribera d’Ebre, s’han plantat aquest dijous al matí a les portes del Parlament i del Palau de la Generalitat per lliurar al president Quim Torra un manifest i mig miler de signatures a favor del dipòsit de residus industrials.

El poble ha fet aquest gest davant la negativa de Torra a reunir-se amb l’alcalde, després de tres trobades ajornades, i per expressar el seu desacord en els gestos del Govern per aturar el projecte de l’abocador. Finalment, el grup parlamentari d’En Comú-Podem ha rebut tres representants veïnals. També abans, i sense que hagin coincidit, membres de la plataforma Ribera Digna, contraris a l’abocador, s’han manifestat al Parlament.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.