La presidenta d’ACRA, Cinta Pascual, ha sigut escollida nova vicepresidenta de Foment del Treball en el marc d’una reestructuració executiva d’aquesta patronal. Pascual ocuparà el càrrec de Comissionada de Valors, Ètica i Compromís, posició des de la qual defensarà els interessos d’ACRA i del sector d’atenció a les persones.

Amb aquest nomenament es culmina una remodelació que prèviament havia inclòs la creació d’una nova Comissió d’Atenció a les Persones, de Salut i Social, inèdita fins ara entre els grups de treball d’aquesta patronal.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.