ACN (Barcelona) – La circulació de trens regionals de la línia R16 i els trens de Llarga Distància del Corredor Mediterrani ha estat interrompuda quan passaven deu minuts de les deu del matí.

El motiu ha estat a causa de l’atropellament d’una persona que, segons fonts de la companyia, s’hauria llençat al pas del tren entre l’Hospitalet de l’Infant i Mont-roig del Camp. La companyia ha habilitat un servei de suport per carretera entre Cambrils i l’Hospitalet de l’Infant per als viatgers afectats. El comboi havia arrancat a les 9 del matí de l’Estació de Tortosa.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.