Els Agents Rurals han denunciat el propietari d’una granja de porcs del Montsià per fer una gestió inadequada dels cadàvers d’aquests animals. En concret, l’home va llançar els cossos dels porcs en un camp i això va atreure diversos voltors -una espècie protegida-. Tres d’aquests ocells van xocar contra una línia elèctrica i això va causar un incendi.

Des del cos d’Agents Rurals es recorda com s’ha de procedir de manera correcta quan hi ha baixes en una granja. Els cossos dels animals s’han de depositor al contenidor de l’explotació, que s’ha de mantenir en bones condicions, i deixar-lo tapat. Posteriorment cal avisar l’empresa gestora dels cadàvers perquè s’encarregui de la seva retirada.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.