La Gerència Territorial de l’ICS a Terres de l’Ebre, com cada any, organitza activitats en relació amb aquest tema, i enguany és la vuitena edició del concurs de dibuix i els  tallers interactius adreçats als nens de 6-7 anys d’edat de les escoles de primària de la comarca del Baix Ebre, Montsià, Terra Alta i Ribera d’Ebre en col·laboració amb el Centre de Recursos Pedagògics del Serveis Territorials d’Educació.

Cal destacar la total implicació de les escoles i dels professionals sanitaris de l’Hospital i del Servei d’Atenció Primària Terres de l’Ebre en l’execució dels tallers en els quals han participat 771 alumnes de les quatre comarques.

També ha  resultat imprescindible la col·laboració de l’Agència de Salut Pública, l’Escola d’Art i Disseny de Tortosa de la Diputació, l’IES de l’Ebre en l’edició del vídeo, la Fundació la Caixa i la Fundació Dr. Ferran.

El lliurament dels premis del concurs de dibuix als xiquets guanyadors de les escoles participants tindrà lloc a les quatre comarques de Terres de l’Ebre:

Serveis Territorials d’Educació a Tortosa: 17.30 h

Institut Ramon Berenguer a Amposta: 17.30 h

Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre a Móra d’Ebre: 18 h

Biblioteca Comarcal de Gandesa: 17.30 h

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.