L’exalcalde de Tortosa, Ferran Bel, no només ha sigut l’únic diputat de les Terres de l’Ebre al Congrés sinó una de les principals veus del Partit Demòcrata a Madrid. Aquesta ocasió, amb Junts per Catalunya, no serà el cap de llista per Tarragona sinó el número 2, per darrere de Josep Rull. Durant l’última legislatura, amb un oratòria tranquil·la però contundent, ha sigut l’assot de Ministres com Montoro i al mateix temps ha apostat pel diàleg amb el PSOE.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.