ACN (Barcelona) – ERC s’ha mostrat molt ”prudent” pels resultats del sondeig de TV3 però ha valorat molt positivament l’augment de la participació ”sobretot a Catalunya” i ho considera una mostra que ”la ciutadania sempre hi és”.

Perquè la gent ha sortit ”massivament” perquè tornin a parlar les urnes. Per Vilalta, ha quedat clar aquest 28-A que a Catalunya ”ni la repressió ni les amenaces del feixisme ens espanten”. Vilalta ha insistit que a ERC són ”independentistes, republicans i per sobre de tot demòcrates” i que ”forgem les victòries a les urnes” i s’ha mostrat convençuda que aquest diumenge ”ho tornarem a fer”.

Vilalta ha explicat que han pogut parlar amb Oriol Junqueras i Raül Romeva, empresonats a Soto del Real, i ha assegurat que estant ”expectants, animats i confiats” amb el que pugui sortir aquest diumenge a la nit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.