El pròxim 2 de maig, Tortosa acollirà una nova edició de la ‘ 5a Nit de l’Empresari’, una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de les Comarques de l’Ebre (AECE) que s’havia celebrat per darrera vegada l’any 2011. Durant l’acte es reconeixerà quatre gremis i una vintena d’empreses del territori que han destacat per la internacionalització, la trajectòria professional, la tradició familiar, la promoció del turisme, l’emprenedoria, la innovació o la responsabilitat social corporativa.

L’acte estarà presidit per la Consellera d’Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. A més de les autoritats locals, també hi participaran representants de sector empresarial de Catalunya com Josep Sánchez Llibre, President de Foment del Treball Nacional, Maria Helena de Felipe, Presidenta de FEPIME Catalunya, Joan Font, President i Director General del Grup Bon Preu i Fernando Muiño, Director General Remsa Memorial, SA. Tots ells intervindran en la taula col·loqui “Empresa i Territori”. L’acte clourà amb un sopar i un homenatge a l’escriptori tortosí Gerard Vergés.

Fins ara, la ‘Nit de l’Empresari’ s’ha celebrat els anys 2000, 2004, 2007 i 2011. L’AECE és una entitat que agrupa mig miler d’empresaris de les quatre comarques de l’Ebre. Està present en els òrgans i Consells de més representativitat del territori i també és membre de les juntes de les patronals en l’àmbit català.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.