Un cop de volant aquesta matinada a la C-42 podria haver acabat amb la vida d’una conductora que circulava per la C-42, a l’altura de Campredó (Tortosa).

El cotxe, segons han confirmat fonts de Mossos i del Servei Català de Trànsit, s’ha sortit de la carretera ha fet diverses voltes de campana i ha acabat bolcat fora de l’asfalt.

L’avís al 112 s’ha produït passada la 1 i mitja de la matinada i han acudit patrulles del SEM, Mossos i Bombers de la Generalitat. Segons fonts del SEM, la dona ha patit contusions, i tot i que s’ha derivat a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa per a un segon examen mèdic, no ha revertit aparentment gravetat en les ferides i contusions.

La raó de la sortida de la via hauria estat la presència d’un porc senglar a la calçada, que la conductora ha vist en l’últim sospir.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.