Després de presentar dissabte passat la candidatura de Movem Tortosa a tot el municipi, ha estat el torn per a què la formació progressista anunciés que el candidat de Movem a l’EMD de Jesús serà Ramon Pujol.

Ramon Pujol actualment és regidor a l’EMD, membre d’Avancem, ha estat també un dels històrics regidors a Jesús essent membre fundador de l’EMD, que enguany compleix 25 anys.

En aquesta ocasió, entre d’altres, l’acompanyaran Marga Abelló i Iñigo Lechuga. Abelló, té estudis en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya i treballa com a directora d’una important empresa de comerç de Tortosa. Participa com a voluntària en diferents entitats socials i en defensa de la llengua. En el cas de Lechuga és llicenciat en Medicina per la Universitat de Navarra i exerceix de metge cardiòleg a l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta essent el director del departament d’aquesta especialitat a l’HVCT. També és membre del col·lectiu Me Moc en Bici.

Ramon Pujol, candidat a la presidència de l’EMD de Jesús, ha manifestat que “estem contents del reforç que hem rebut en la candidatura de Jesús amb persones que ens aporten molt i estic convençut que aquesta vegada podrem aconseguir el canvi també a Jesús després de tindre una EMD monocolor sempre amb els mateixos”. En aquest sentit Pujol ha anunciat que “cal construir un Jesús per a tots, impulsar polítiques econòmiques i millorar tant les barres arquitectòniques com nous equipaments que necessitem com a poble”.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.