Rescat sense conseqüències ahir la nit a Alfara de Carles d’una parella que s’havia perdut quan estava fent la ruta de Cova Pintada, a la zona dels Ports.

L’avís es va donar a les 19 hores de la tarda i es van activar diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat amb els GRAE. El rescat es va allargar fins a les 3 de la matinada, però va ser amb final feliç. La parella estava una mica cansada, però no va haver de lamentar-se cap tipus de ferida. El rescat va ser llarg i complicat, però no es van haver de lamentar ferits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.