JxCat ha sol·licitat a la Junta Electoral Central (JEC) que el cap de llista per Lleida, Jordi Turull, i el de Tarragona, Josep Rull, puguin gravar entrevistes el dilluns 22 des de la presó de Soto del Real per diferents mitjans “en l’horari que designi a aquest efecte l’administració penitenciària “, entre els quals s’hi troba Canal Terres de l’Ebre. Una informació que ha fet publica EuropaPress i ja han difòs mitjans com La Vanguardia i Diario.es

El mateix demanen per Rull, al qual El Punt Avui TV de Tarragona i Canal Terres de l’Ebre, que volen entrevistar també al centre penitenciari.
ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.