Ragna Debats es va proclamar vencedora de la Marathon des Sables. Una cursa de 250 quilòmetres en sis etapes i que transcorre per muntanyes, estepes i deserts del sud del Marroc. Es tracta d’una de les més exigents del món de l’especialitat i que enguany va comptar amb 800 participants.

Debats, corredora de la Cameta Coixa i que debutava en aquesta competició, no només va guanyar l’or en absolut femení; sinó que va fer una gran marca de 22 hores 33 minuts i 36 segons. Xifra només rebaixada per 11 participants davant d’ella. En categoria masculina, triomf pel marroquí Rachid El Morabity que es va endur la victòria per setena vegada, sisena consecutiva.

La medalla de plata per copnjunts va ser per l’equip Terres de l’Ebre-Carreras de muntanya, format per Ragna Debats, Álex Fraguela i Albert Giné, del Trail Roquetes, que va participar per recaptar diners per a la Lliga contra el càncer.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.