Segons ha informat el Servei Català de Trànsit una persona ha mort en un xoc frontal a l’N-340, al Perelló, aquest migdia. L’accident ha estat causat per una col·lisió frontal entre una furgoneta i un turisme. L’accident ha tingut lloc al punt quilomètric 1.105,5 de l’N-340 al Perelló. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 13.13 h.

Per causes que encara s’estan investigant, s’ha produït una topada frontal entre un turisme i una furgoneta. La persona del turisme ha resultat morta. També hi hauria altres afectats entre els ocupants de la furgoneta. Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions de Bombers de la Generalitat, dues ambulàncies i l’helicòpter medicalitzat del SEM. Quant a l’afectació viària, la via està tallada en els dos sentits de la marxa.

Amb aquesta víctima, són 41 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.