Un miler de triatletes van participar a la primera prova del circuit Tri Tour que va tindre lloc a Deltebre. Dissabte va ser el torn de la distància Sprint de 750 metres de natació, 20 quilòmetres de ciclisme i 5 de cursa a peu i la distància Olímpic, que duplicava les distàncies. A la curta es van imposar Adrià Muñoz i Lacroix Samper. Mentre en la llarga Marta Sánchez, atleta de copa del món, va ser la primera en creuar meta amb 2 hores i 34 segons, fent marca per davant de Tristan Knoph, primer absolut amb dos hores i un minut.

Diumenge es van disputar les modalitats Short de 950 de natació, 56 quilòmetres i 10 de cursa a peu i la Half que duplicava les distàncies. En short es van imposar Benjamin Feraud i Clara Pastor, mentre en half van guanyar Rod de Kanel i Merce Asencio.

Podeu completar les classifiacions detallades fent clic aquí.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.