La problemàtica de la pèrdua de població a l’Ebre causa estralls en l’economia. En només cinc anys, el nostre territori ha perdut gairebé 11.000 habitants. Els pobles més petits són els que més ho paguen, com en el cas de Caseres, on hi viuen 260 persones després de veure com el seu cens baixava més d’un 20% en només divuit anys. Ara, la falta de famílies que vulguin establir-se al poble presenta un altre problema: el contracte de la família que es fa càrrec del casal municipal expira pròximaments i l’ajuntament en busca una altra.

Les bases es poden consultar al web de l’ajuntament, i si són famílies amb fills en edat d’escolaritat, tenen deu punts extra. Així es vol incentivar la presència de nens i una possible remuntada dels habitants. La població també està preocupada per la supervivència de l’escola, perquè només hi ha 11 alumnes inscrits.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.