EFE – El tanatori de Móra d’Ebre (Ribera d’Ebre) acull des d’aquest diumenge la capella ardent de la lluitadora antifeixista Neus Català, morta ahir en la seva localitat natal dels Guiamets (Priorat) i el funeral de la qual s’oficiarà dimarts que ve a Móra la Nova.

Segons han informat fonts pròximes a l’activista morta, les restes mortals de Català, que va morir a la residència geriàtrica dels Guiamets en què va passar els seus últims dies, han estat traslladades al tanatori de Móra d’Ebre, on a partir d’aquest migdia s’obre una capella ardent per als que vulguin donar-li el seu últim adèu.

El funeral de Neus Català, al que està previst que assisteixin membres del Govern de la Generalitat, se celebrarà dimarts que ve al tanatori de Móra la Nova.

A la capella ardent muntada en Móra d’Ebre acudirà aquest migdia la consellera de Justícia, Ester Capella, de la qual depèn l’àrea de memòria històrica de la Generalitat.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.