Després de la macroenquesta del CIS sobre les Eleccions Generals, i en la qual, donava la possibilitat que el partit animalista PACMA per primera vegada tragués representació parlamentària. Concretament, dos diputats, un per Catalunya i un altre per València. Aquest partit ha editat un vídeo de precampanya mesclant imatge del maltracte animal i del partit d’extrema dret VOX.

Certament, la qualitat del vídeo ha fet que diversos mitjans de comunicació d’àmbit general i hagin fet ressó d’aquest vídeo viral i hagin comentat la com a notícia. Entre aquest diària està per exemple: Publico i Vilaweb.

Dins de l’àmbit de les Terres de l’Ebre serà interessant analitzar quins resultats traurà aquest partit animalista. Entre altres coses perquè el territori ebrenc és un lloc on existeix molta tradició taurina. Aquestes eleccions seran un bon baròmetre per entendre si hi ha un canvi per part de la població ebrenca respecte a les festes taurines o en definitiva tot continua igual.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.