Amb l’arribada de la Setmana Santa, es reobren la majoria dels establiments hotelers de la Costa i a Peníscola la cadena ZT Hotels oferta una gran quantitat de llocs de feina.

Gestiona diversos establiments situats en el litoral mediterrani, amb dos hotels urbans amb encant a Barcelona i tres hotels de platja a Peníscola, que es mantenen oberts tot l’any.

Ara pretén seleccionar a 175 persones per a reforçar els seus serveis d’atenció per als períodes vacacionals amb major demanda turística, entre ajudants de cambrer/a, ajudants de cuina, auxiliars de pis i neteja i ajudants de recepció. S’incorporarien als 500 treballadors amb nòmina fixa que tenen durant tot l’any.

Labora té obert el termini de petició de subvencions per a incentivar la creació d’ocupació entre persones pertanyents a col·lectius amb dificultats d’inserció laboral.

Hi ha ajudes de fins a 25.000 euros per a les empreses que contracten a joves menors de 30 anys, aturats de llarga durada o persones majors de 50, entre altres.

Enguany també s’han oferit ajudes per a l’autoocupació i perquè les dones autònomes embarassades contracten a algú que les substituïsca durant el seu permís de maternitat i fomentar així la conciliació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.

Eleccions Municipals 2019 - Terres de l'Ebre