La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de les Terres de l’Ebre ha reunit aquest cap de setmana la seva militància en una reunió celebrada a Tortosa, en la qual s’ha escollit la nova executiva. Robert Gas ha estat escollit nou Coordinador de la JNC de les Terres de l’Ebre atès que l’excoordinadora, Jennifer Reverté, ha passat a formar part del Comitè Executiu Nacional com a responsable de l’àrea de Formació, juntament amb Marc Anguera, que entoma l’àrea de Militància.

L’assemblea territorial ha acollit també l’emotiu comiat del membre més veterà de tota l’agrupació, Josep Sancho, alcalde de Poblenou del Delta, que després de fer 30 anys ha posat avui punt i final a una llarga i intensa trajectòria de 10 anys al costat de la JNC. En motiu de la seva sortida, ha estat proclamat nou president de l’assemblea de la JNC a les Terres de l’Ebre Andreu Curto, antic Coordinador Territorial i Gerent de l’organització.

L’acte ha comptat també amb la intervenció del mateix Sancho i de Manel Suñé, candidats al Congrés dels Diputats i al Senat en les properes eleccions espanyoles del 28 d’abril. A més, membres del Comitè Executiu Nacional de la JNC de fora de les Terres de l’Ebre han volgut ser presents a l’acte.

L’assemblea ha finalitzat amb un dinar de germanor a Amposta.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.