L’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha reconegut aquesta nova marca a l’Ametlla de Mar, que ja era ‘Vila Marinera’ de les Terres de l’Ebre i ara ho és també de Catalunya.   La marca ‘Vila Marinera’ presenta múltiples avantatges, sobretot visibilitat i propaganda turística del municipi arreu del país.

No era l’única població que aspirava a aquesta adhesió, de fet ha estat escollida d’entre 25 candidats i ha obtingut l’acreditació juntament amb tres municipis més, Tossa de Mar, Sant Carles de la Ràpita i Sant Pol de Mar.

Notícia publicada per la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.