La Confraria de Pescadors Sant Joan de Deltebre ha tancat la temporada de pesca de l’angula amb un 60% menys de captures que la campanya anterior. El fet que haja hagut un hivern suau sense temporals ni llevantades seria una de les principals causes de la davallada de captures.

En canvi el 2018 va ser un any excel·lent per a les captures de tallarina i l’estiu del 2018 es va tancar amb més de 100 tones capturades. De fet, el Port de Detebre és un dels principals ports de la Mediterrània en captura de tellerina, ja que hi ha un gran nombre de mariscadors que s’hi dediquen. A més, Chacon ha explicat que fa quatre anys es va posar en marxa el Pla de gestió de la Tallarina que ha donat molts bons resultats amb limitació d’horaris i de talla.

Chacon també ha explicat que el  Cranc blau s’ha convertit ja en la principal captura i font d’ingrès per a molts pescadors.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.