Aquest passat diumenge es va realitzar la Trobada Final d’Escoles a Alcanar amb la participació de vuit clubs. Punt i final a l’activitat per excel·lència del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona. Han estat set estacions de les Trobades d’Escoles en aquesta temporada 2018/19, i ha estat la població d’Alcanar l’encarregada de posar-hi el segell final. El Pavelló Municipal i el Centre Cívic van tornar a ser les ubicacions pels quinze partits que es van disputar en categoria Pre-Mini i Escola.

Vuit clubs de les Terres de l’Ebre, Tarragonès i del Baix Maestrat castellonenc van ser partícips d’una gran matinal de diumenge. Els clubs representats en aquesta Trobada Final van ser Club Bàsquet Alcanar, Club Bàsquet Benicarló, Basquet Club Peñíscola, Associació Esportiva la Sénia, Club Bàsquet Rapitenc dels Alfacs, Associació Deportiva Torreforta, Cantaires Tortosa Bàsquet i Club Bàsquet Vinaròs.

Aquest final de festa a Alcanar es va arrodonir amb l’entrega d’obsequis per part del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona als participants de totes aquestes trobades al llarg de la temporada. La representació institucional va ser l’encarregada de fer l’entrega d’aquests obsequis, amb l’Ajuntament d’Alcanar i la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre al capdavant.

La jornada no s’hagués pogut realitzar sense el suport de l’Ajuntament d’Alcanar, els esforços del Club Bàsquet Alcanar i amb el treball del Comitè Tècnic de l’RT Tarragona.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.