El candidat a l’alcaldia de Junts per la Ràpita, Josep Maria Miralles, va donar a conèixer els membres de la llista amb la que es presentarà per primer cop a les eleccions municipals. Tot i que encara no s’ha decidit l’ordre, la candidatura inclou moltes persones indepedents i noves en política, com el mateix alcaldable. De fet, Miralles va explicar que el PDeCAT el va venir a buscar dos anys enrere per encapçalar la renovació del partit, que al 2015 va perdre l’alcaldia de la Ràpita en favor d’ERC.

Josep Maria Miralles va presentar la candidatura en un acte distès al local més de moda de la localitat. Un a un, va fer sortir d’entre el públic els membres de la seva llista. Entre els quals hi ha representació de diversos sectors econòmics de la Ràpita, com l’hosteleria, la moda o la pesca. Tanmateix, Miralles segueix comptant amb alguns dels representants del PDeCAT a la Ràpita, com l’exalcalde Joan Martín Masdéu, el president de l’agrupació local, Carlos Solanes i l’exregidor de turisme, Lluís Granero.

Un dels principals arguments que esgrimeix el candidat del partit hereu de CiU és la frescor i la proxmitat. Miralles reivindica la necessitat de parlar amb tothom i de fer unitat dins el camp de l’indepentisme.

 

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.