L’exposició “Pompeu Fabra. Una llengua completa” està instal·lada a l’IES La Sénia, del 8 al 12 d’abril. L’exposició presenta l’aportació de Fabra a la llengua catalana, el gran arrelament social de la seua figura i obra arreu de Catalunya i l’impuls a la llengua que va suposar el seu treball.

És una exposició itinerant creada per la Direcció General de Política Lingüística i gestionada pels Serveis Territorials de Cultura i el Consorci per a la Normalització Lingüística, en el marc de l’Any Fabra 2018 (i que té una continuïtat excepcional el 2019 atesa la demanda), per a celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

Dins l’Any Fabra hi ha diverses propostes i activitats, algunes de les quals tenen o poden tenir continuïtat: el Kahoot! Fabra (un concurs interactiu per a posar a prova els coneixements sobre Fabra dels alumnes), el monòleg Pompeu Fabra. Jugada mestra!, el curs en línia Clic a Fabra, a través de l’Aula mestra, els Dictats Fabra en línia (dictats autocorrectius per a conèixer la figura i l’obra de Pompeu Fabra) o les Conferències Fabra.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.