El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha cessat aquest matí Antonio Suárez com a director dels serveis territorials del Departament a les Terres de l’Ebre, per pèrdua de confiança en la seva persona. Suárez és també alcalde de Riba-roja d’Ebre.

Calvet designarà els pròxims dies Lídia Pino (Móra d’Ebre, 1971) com a nova directora dels serveis territorials. Pino és actualment cap de secció de Suport Judicial al Departament de Justícia. Ha exercit com a advocada en l’empresa privada i, en el cas de la Generalitat, ha treballat als serveis territorials d’Habitatge i de Medi Ambient a Tarragona, i als de Justícia de les Terres de l’Ebre.

Les primeres reaccions a n’aquest cessament fulminant arrán de tota la polèmica suscitada en el tema del macroabocador que està projectat a Riba-roja i l’anunci aquesta mateixa setmana de la concessió de la llicència a l’empresa Lestaca, no s’han fet esperar. El mateix alcalde de la població de la riberenca ha manifestat que: “Us comunico que el Conseller Calvet m’ha cessat com a director territorial. Però tenia molt clar que el primer és Riba-roja!!! Fidelitat al poble que m’ha vist néixer i créixer!“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.