En el marc del dia mundial de l’activitat física, gairebé mil alumnes de 6é de primària i 1r d’ESO del Baix Ebre han participat en la VIII Diada Poliesportiva. Han conegut d’aprop diversos esports com les bitlles, futbol, rem, judo, minibàsquet i minihandbol. Una jornada per posar en alt l’oferta esportiva de Tortosa, que està a pocs mesos de celebrar els World Sport Games.

La jornada compta amb la participació de 17 centres escolars del Baix Ebre i amb més de 750 alumnes. Al Pavelló de Remolins de Tortosa han encetat les activitats l’alumant de 6è de primària, amb franges de 20’ i rotacions per les 12 estacions de diversos esports, alguns tradicionals com les bitlles i d’altres poliesportius com futbol, rem, judo o minibàsquet i minihandbol. Després, els estudiants de 1r d’ESO són els que han dut a terme les activitats programades, també en franges de 20’ i rotacions per les 12 estacions d’esports.

Esta Diada està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre, amb el suport i l’impuls dels Serveis Territorials d’Ensenyament i de la Salut i de la Representació Territorial de l’Esport a les Terres de l’Ebre, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tortosa, el Grau Universitari de CAFE EUSES URV-Campus Terres de l’Ebre, els cicles formatius de CAFE i de CAFEM de l’Institut de Tecnificació d’Amposta, la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV- Campus TE i de diverses entitats esportives de Tortosa.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.