Una col·lisió lateral entre un turisme i un camió, va acabar dimecres al vespre amb un ferit lleu, que va ser traslladat a l’Hospital Comarcal de Móra d’Ebre. El xoc es va produir al punt quilomètric número 79’10 de la carretera comarcal C-12 al terme municipal d’Ascó, segons informa el Servei Català de Trànsit. El sinistre va tenir lloc al voltant de tres quarts de nou del vespre.

Fins als llocs dels fets es van desplaçar una patrulla dels Bombers de la Generalitat (que finalment no va haver d’intervindre), agents dels mossos d’esquadra i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.