El Departament d’Agricultura ja aprovat les ajudes per combatre la plaga del Caragol Poma al Delta de l’Ebre. La Partida assignada per aquesta llista és de 334.020 €. Aquest import implica una forta reducció respecte a l’exercici de l’any 2018. Cal mencionar que l’any passat el Departament d’Agricultura va assignar una partida d’un 1 milió d’euros. Aquest fet equival una reducció del més 60 per cent respecte a l’exercici anterior.

Així ho ha aprovat el Consell Executiu d’aquest dimarts al mati, tal com ha anunciat la portaveu, Meritxell Budó, durant la roda de premsa del migdia. El grup està constituït per les comunitats de regants del Delta de l’Ebre, organitzacions ambientalistes amb àmbit d’actuació a la zona, agrupacions de productors, administracions públiques, i centres de recerca.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.