La Policia Local d’Amposta ha detingut una parella, veïns de la capital del Montsià, de nacionalitat espanyola, de 30 i 31 anys d’edat, com a presumptes autors d’un delicte contra la Salut Públic, en la seva vessant de Tràfic de Drogues.

Els detinguts van ser sorpresos ahir a la tarda, sobre les 16:00 hores, quan, en observar a la patrulla de la Policia Local d’Amposta, van realitzar una maniobra evasiva. En l’escorcoll del vehicle i de les persones es van localitzar 5 dosis de COCAÏNA i 2 peces d’HAIXIX, totes elles preparades per a la seva distribució, a més de POLEN D’HAIXIX, MARIHUANA i una navalla tipus papallona, a banda d’altres indicis que els relacionarien amb el Tràfic de Drogues.

La localització de part de les substàncies es va poder realitzar gràcies a la intervenció de la Unitat Canina K9, ja que una d’aquestes persones ho portava amagat a la seva roba interior. Els detinguts han passat a disposició judicial un cop finalitzades les actuacions policials.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.